Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein az elkövetkező időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk.

2018. május 6-án, vasárnap kora reggel 06:00 és 07:00 között a lakossági és vállalati Erste NetBank illetve Electra, az Erste MobilBank és MobilePay applikációk, valamint SMS szolgáltatásaink működése szünetelhet vagy akadozhat, az Erste TeleBank pedig korlátozottan lesz elérhető, illetve az Erste bankjegykiadó automaták (ATM-ek) működése, és az Erste által kibocsátott bankkártyák használata során pedig rövid ideig fennakadásokat tapasztalhat.

Kényelme érdekében javasoljuk, hogy pénzügyi tranzakcióit időzítse a korlátozás előtti vagy utáni időszakra.

A karbantartás alatt szolgáltatásainkat fejlesztjük, annak idejére türelmét és megértését kérjük! Köszönjük!

Budapest, 2018.04.27.

Üdvözlettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.Elfelejtette NetBank jelszavát? 2017. november 10-től már az Erste TeleBank automata menüjében is lehetősége van pótolni! További részletek itt.


Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, Erste Bank telefonos ügyfélszolgálatának elérhetősége megváltozik. A már mostantól élő telefonszám, melyen kapcsolatba léphet velünk akár belföldről, akár külföldről telefonál: Lakossági TeleBank: +36 1 298 0222 Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2017. október 1-től a telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 között áll ügyfeleink rendelkezésére.

A fenti időszakon kívül, azaz banki munkanapokon 21:00 és 07:00 között, valamint hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül kizárólag sürgősségi műveletek (például bankkártya letiltása, NetBank, TeleBank letiltása), valamint általános banki termékinformációval kapcsolatos tájékoztatás érhető el.

A számváltozás oka, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kiadott,az azonosítógazdálkodással összefüggő egyes rendeletek módosításáról szóló 1/2016. (I. 15.)rendelet alapján fellépő kötelezettségünknek megfelelően a 2017. év folyamán – hasonlóan más szolgáltatókhoz – az Erste Bank kivezeti 40-es, egységesen helyi tarifával hívható „kék” telefonszámait.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2017. október 1-től az Erste Bank telefonos ügyfélszolgálata kizárólag a fenti telefonszámon és nyitva tartási időben érhető el! Kérjük, hogy ezt a számot tárcsázza, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, illetve javasoljuk, hogy amennyiben készülékében elmentve tárolja elérhetőségeinket, mielőbb tegye meg a szükséges módosítást.
Köszönjük.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt


Belépési információ a Citibanktól átvett ügyfelek részére  

A belépéshez az Erste NetBank azonosítójára és NetBank jelszavára van szüksége. Kérjük, jelszava megadásakor figyeljen a kis- és nagybetűk pontos használatára!
Kezdeti NetBank jelszavát az Erste Bank SMS-ben küldte el Önnek. Ezt a kezdeti jelszót biztonsága érdekében az első belépés alkalmával meg kell változtatnia!

Böngészőbeállítások: A belépéshez bármilyen böngésző használható, de javasoljuk minden esetben a böngésző beállításaiban a reklámblokkoló (például AdBlock) bővítmények kikapcsolását , valamint a Javascript futtatásának engedélyezését. 

Jelszóprobléma esetén: Ha valamilyen oknál fogva NetBank jelszava tiltásra került, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt az Erste TeleBankban (+36 1 298 0222) vagy bármely Erste bankfiókban..


Bankkártya aktiválás és használat a Citibanktól átvett ügyfelek részére

Az ügyfélszámlák 2017. február 4. és 6. közötti átadása között megtörtént, a Citibank betéti és hitelkártyák blokkolásra kerültek, helyettük már az új, Erste bankkártyák aktiválhatók.

Az Erste bankkártyák az első, bármely ATM-nél történő díjmentes egyenleg-lekérdezéssel automatikusan aktiválódnak.

A kártyához tartozó PIN-kód megegyezik a Citibank betéti és hitelkártyák PIN-kódjával.

Azon ügyfelek számára, akik nem adtak meg PIN-kódot a Citibanknál, az Erste 2017 februárban postai levélben küldi meg az új kártyához tartozó új PIN kódot. A bankkártya aktiválása ebben az esetben az Erste TeleBankon (+36 1 298 0222) keresztül, a 2-es menüpontban lehetséges.