Elfelejtette NetBank jelszavát? Legegyszerűbben az Erste TeleBank automata menüjében tud helyette új jelszót kérni! További részletek itt.


Tisztelt Ügyfelünk!

Az Erste NetBankban 2017 decemberétől elérhető az azonnali áras devizaváltási lehetőség. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy munkanapokon, magyar idő szerint 9:00-16:00 között belépve, ügyfeleink speciális árfolyamon váltsanak devizát - HUF és az alábbi devizák között: EUR, USD, CHF, GBP, CAD -, saját számlái közötti átvezetéssel.
További részletek a szolgáltatással kapcsolatban a www.erstebank.hu oldalon találhatók.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt


Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, Erste Bank telefonos ügyfélszolgálatának elérhetősége megváltozik. A már mostantól élő telefonszám, melyen kapcsolatba léphet velünk akár belföldről, akár külföldről telefonál:

Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2017. október 1-től a telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 között áll ügyfeleink rendelkezésére.

A fenti időszakon kívül, azaz banki munkanapokon 21:00 és 07:00 között, valamint hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül kizárólag sürgősségi műveletek (például bankkártya letiltása, NetBank, TeleBank letiltása), valamint általános banki termékinformációval kapcsolatos tájékoztatás érhető el.

A számváltozás oka, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kiadott,az azonosítógazdálkodással összefüggő egyes rendeletek módosításáról szóló 1/2016. (I. 15.)rendelet alapján fellépő kötelezettségünknek megfelelően a 2017. év folyamán – hasonlóan más szolgáltatókhoz – az Erste Bank kivezeti 40-es, egységesen helyi tarifával hívható „kék” telefonszámait.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2017. október 1-től az Erste Bank telefonos ügyfélszolgálata kizárólag a fenti telefonszámon és nyitva tartási időben érhető el! Kérjük, hogy ezt a számot tárcsázza, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, illetve javasoljuk, hogy amennyiben készülékében elmentve tárolja elérhetőségeinket, mielőbb tegye meg a szükséges módosítást.
Köszönjük.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary ZrtBelépési információ

A belépéshez az Erste NetBank azonosítójára és NetBank jelszavára van szüksége. Kérjük, jelszava megadásakor figyeljen a kis- és nagybetűk pontos használatára!
Kezdeti NetBank jelszavát az Erste Bank SMS-ben küldte el Önnek. Ezt a kezdeti jelszót biztonsága érdekében az első belépés alkalmával meg kell változtatnia!

Böngészőbeállítások: A belépéshez bármilyen böngésző használható, de javasoljuk minden esetben a böngésző beállításaiban a reklámblokkoló (például AdBlock) bővítmények kikapcsolását , valamint a Javascript futtatásának engedélyezését.

Jelszóprobléma esetén: Ha valamilyen oknál fogva NetBank jelszava tiltásra került, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt az Erste TeleBankban (+36 1 298 0222) vagy bármely Erste bankfiókban..Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy eseti forint átutalását – a korábbi 90 nappal szemben - már 365 nappal az esedékességet megelőzően is benyújthatja.


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2016.02.27-től a hétvégén ill. munkaszüneti napon forint számláról bankon belüli forint számla javára NetBankon kezdeményezett forint átutalásait azonnal teljesítjük. (Az átutalás könyvelési dátuma a tranzakciót követő első banki munkanap lesz.) Hitelkártya esetén a jelenlegi működés nem változik, a hitelkártya számlára átvezetett összeg a tranzakciót követő első banki munkanapon lesz elérhető.

A teljesítéshez nem szükséges megadni a teljesítés napját, minden, terhelési nap megjelölés nélkül beérkezett megbízást haladéktalanul (0 órától 24 óráig) teljesítünk.
(Hétvégén/munkaszüneti napon teljesülnek az előző napon, a végső benyújtási határidőt követően, terhelési nap megadása nélkül benyújtott megbízások is.)
Természetesen amennyiben nem szeretné, hogy megbízása hétvégén/munkaszüneti napon teljesüljön, úgy kérjük, minden esetben töltse ki a terhelés dátuma mezőt a kívánt teljesítési dátummal.Változások a Lakossági NetBankban

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2015. szeptember 21-től a Lakossági NetBankunk új funkciókkal bővült és menürendszere is megváltozott!

Új funkciók:

Pénzügyi monitor
Ismerje meg Pénzügyi monitor szolgáltatásunkat, és legyen mindig naprakész pénzügyeit illetően! A NetBank új, díjmentes funkciója kategóriákba sorolja tranzakcióit, és meg is jeleníti azokat könnyen értelmezhető grafikus formában. Így Ön láthatja, mikor, mennyit költött rezsire, tankolásra vagy éppen szórakozásra.
Bővebb információért kattintson ide

Befektetések
A NetBankban már befektetéseit is kezelheti. Ha van már értékpapír számlája, néhány kattintással összekapcsolhatja a NetBank és a NetBroker értékpapírszámla-vezető rendszerét. Ezt követően a NetBankban együtt láthatja a bankszámla és értékpapír számla egyenlegeit, díjmentesen átvezethet a két számla között, valamint vásárolhat és eladhat befektetési jegyeket, jegyezhet kötvényeket. Ha még nincs értékpapír számlája, a NetBankon keresztül egyszerűen kezdeményezheti a számlanyitást.

Hitelkártya visszafizetés
Hitelkártya tartozását egyszerűen, néhány kattintással kiegyenlítheti a NetBankon keresztül. A Hitelkártya visszafizetés a Megbízások menüből illetve a Számlaáttekintő oldalon található gyorslinken érhető el.

Számlaátminősítés
Számlacsomagja átváltását felnőtt Erste EgySzámlára már NetBankban is elvégezheti. A funkciót a Beállítások menüpontban találja. Fontos! Csak az aktuális hirdetményben meghatározott számlatípusok minősíthetők át.

Kapcsolattartási információk frissítése
Folyamatosan törekszünk arra, hogy a kapcsolattartás ügyfeleinkkel mindig pontos és zökkenőmentes legyen. Ennek érdekében a NetBank értesítést küld Önnek, ha elérhetőségi adatai (levelezési cím, email cím, telefonszám) fél évnél régebben frissültek. A felugró ablakban választhat, hogy kívánja-e módosítani az adatokat. Ha igen, akkor a rendszer átirányítja a Személyes adatok menüpontba, ahol végrehajthatja a módosítást.

Menürendszer változások:

Az új szolgáltatások menüpontjainak megjelenése mellett, a gyorsabb és logikusabb elérés érdekében néhány menüpont áthelyezésre került. Kérjük, tekintse meg videónkat a menürendszer változások megismerése érdekében!


Új mobil támadási módszer

Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. felhívja interneten keresztül bankoló ügyfelei figyelmét, hogy számítógépes bűnözők egy új módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni.

A támadások kellő odafigyeléssel és megfelelő védelemmel rendelkező eszközzel elkerülhetők!

FONTOS! A bankok adategyeztetésre hivatkozó üzenetet nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internet banki rendszerükben.

Amennyiben gyanús esetet észlel, kérjük, hogy azt haladéktalanul jelezze e-mailen, az címen, telefonon a +36 1 298 0222-es TeleBank számon, vagy személyesen bármely bankfiókunkban!