Elfelejtette NetBank jelszavát?
Várakozás nélkül a legegyszerűbben az Erste TeleBank automata menüjében tud helyette új jelszót kérni! Hívja a 06 1 298 0222 telefonszámot és válassza a 2-es főmenüben a 2-es almenüpontot! Ezen belül a 3-as gomb megnyomásával tudja pótolni az elfelejtett NetBank jelszót (azaz 06 1 298 0222 és 2/2/3).További részletek itt.


Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.


Új funkció a NetBankban
Az Erste NetBankban 2017 decemberétől elérhető az azonnali áras devizaváltási lehetőség. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy munkanapokon, magyar idő szerint 9:00-16:00 között belépve, ügyfeleink speciális árfolyamon váltsanak devizát - HUF és az alábbi devizák között: EUR, USD, CHF, GBP, CAD -, saját számlái közötti átvezetéssel.
További részletek a szolgáltatással kapcsolatban a www.erstebank.hu oldalon találhatók.


Belépési információ
A belépéshez az Erste NetBank azonosítójára és NetBank jelszavára van szüksége. Kérjük, jelszava megadásakor figyeljen a kis- és nagybetűk pontos használatára!
Kezdeti NetBank jelszavát az Erste Bank SMS-ben küldte el Önnek. Ezt a kezdeti jelszót biztonsága érdekében az első belépés alkalmával meg kell változtatnia!

Böngészőbeállítások: A belépéshez bármilyen böngésző használható, de javasoljuk minden esetben a böngésző beállításaiban a reklámblokkoló (például AdBlock) bővítmények kikapcsolását , valamint a Javascript futtatásának engedélyezését.

Jelszóprobléma esetén: Ha valamilyen oknál fogva NetBank jelszava tiltásra került, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt az Erste TeleBankban (+36 1 298 0222) vagy bármely Erste bankfiókban.


Megváltozott az Erste TeleBank elérhetősége

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, Erste Bank telefonos ügyfélszolgálatának elérhetősége megváltozott. A telefonszám, melyen kapcsolatba léphet velünk akár belföldről, akár külföldről telefonál:

Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2017. október 1-től a telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 között áll ügyfeleink rendelkezésére.

A fenti időszakon kívül, azaz banki munkanapokon 21:00 és 07:00 között, valamint hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül kizárólag sürgősségi műveletek (például bankkártya letiltása, NetBank, TeleBank letiltása), valamint általános banki termékinformációval kapcsolatos tájékoztatás érhető el.


Hétvégi, bankon belüli átutalás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a hétvégén illetve munkaszüneti napokon forint számláról bankon belüli forint számla javára NetBankon és MobilBankon keresztül kezdeményezett forint átutalásait azonnal teljesítjük. (Az átutalás könyvelési dátuma a tranzakciót követő első banki munkanap lesz.) A teljesítéshez nem szükséges megadni a teljesítés napját, minden terhelési nap megjelölés nélkül beérkezett megbízást haladéktalanul (0 órától 24 óráig) teljesítünk. (Hétvégén / munkaszüneti napon teljesülnek az előző napon, a végső benyújtási határidőt követően, terhelési nap megadása nélkül benyújtott megbízások is.)

Természetesen amennyiben Ön nem szeretné, hogy megbízása hétvégén / munkaszüneti napon teljesüljön, úgy kérjük, minden esetben töltse ki a terhelés dátuma mezőt a kívánt teljesítési dátummal!


Új mobil támadási módszer

Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. felhívja interneten keresztül bankoló ügyfelei figyelmét, hogy számítógépes bűnözők egy új módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni.

A támadások kellő odafigyeléssel és megfelelő védelemmel rendelkező eszközzel elkerülhetők!

FONTOS! A bankok adategyeztetésre hivatkozó üzenetet nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internet banki rendszerükben.

Amennyiben gyanús esetet észlel, kérjük, hogy azt haladéktalanul jelezze e-mailen, az címen, telefonon a +36 1 298 0222-es TeleBank számon, vagy személyesen bármely bankfiókunkban!