Bejelentkezés Vállalati NetBankba
Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2017. február 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein tervezett és ütemezett rendszerfejlesztést végez. Továbbá a rendszerfejlesztéshez kapcsolódóan az Erste Bank Hungary Zrt. 2017. február 6-án, hétfőn bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnapot) tart.

Az érintett hétvégén, valamint a bankszünnap alatt, azaz 2017. február 4-én, 5-én és 6-án a telefonos ügyfélszolgálatok (Erste TeleBank és ERSTEBUSINESS24), valamint elektronikus banki szolgáltatásaink és alkalmazásaink (Erste NetBank, Erste MobilBank valamint az Erste Sorszámhúzó alkalmazás és Erste MobilePay applikáció, illetve a Vállalati NetBank, Vállalati MobilBank, Electra és MultiCash) működése szünetel, illetve valamennyi bankfiókunk és kereskedelmi központunk zárva tart. Pénzügyi megbízások legkésőbb 2017. február 3-án, 20.00 óráig, ezt követően újra 2017. február 7-én, 8.00 órától adhatók. A fenti időszakra korábban beállított megbízások a bankszünnapot követő első munkanapon, azaz 2017. február 7-én, kedden teljesülnek.

A bankkártya-használatot és telefonos bankkártya-letiltást a fentiek nem érintik, az időszakban az alábbi szolgáltatásaink zavartalanul elérhetők: - fizetés és vásárlás bankkártyával - készpénzfelvétel ATM-en keresztül - bankkártya-letiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül

Amennyiben tranzakciót szeretne kezdeményezni vagy mindenképpen személyesen szeretne ügyet intézni, javasoljuk, hogy azt időzítse egy munkanappal korábbra (2017. február 3. péntekre).

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Erste Befektetési Zrt. 2017. február 6-án is nyújtja befektetési szolgáltatásait. A Citibanktól átvett ügyfelek részére az Erste Befektetési Zrt. szolgáltatásai 2017. február 7-től lesznek elérhetőek. További információt az Erste Befektetési Zrt. közzétételében találhat a www.ersteinvestment.hu oldalon.

Türelmét és megértését köszönjük! Budapest, 2017.01.16.

Üdvözlettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

Az Erste Bank Hungary Zrt. felhívja interneten keresztül bankoló Ügyfelei figyelmét, hogy elektronikus levélben vagy interneten a Bank nem kér ügyfeleitől személyes-, illetve azonosító adatokat, valamint internet-bankoláshoz használt telefonszámot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy adategyeztetést kezdeményező üzenetet a bankok nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internetbanki rendszerükben. Számítógépes bűnözők folyamatosan újabb és újabb módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni. Ennek elkerülése érdekében, kérjük olvassa el a Magyar Bankszövetség közleményét! Internetes ügyletei még biztonságosabbá tételéhez Bankunk weboldalán további hasznos tanácsokat is talál.
NetBank azonosító:
Felhasználónév:
Bejelentkezési jelszó:
 
www.erstebank.hu | © Cardinal Kft. | Biztonság | Kézikönyv | NetBank Demo | Vállalati TeleBank: 06 40 222 223 (belföldről) / +36 1 298 0223 (külföldről)