Bejelentkezés Vállalati NetBankba

Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. április 21-i szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

További kérdés esetén hívja az Erste TeleBank-ot (06 1 298 0222), az ERSTEBUSINESS24-et (06 1 298 0223), lépjen velünk kapcsolatba weboldalunkon (www.erstebank.hu) keresztül vagy keresse fel személyesen bármelyik Erste bankfiókot.


Üdvözlettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

Az Erste Bank Hungary Zrt. felhívja interneten keresztül bankoló Ügyfelei figyelmét, hogy elektronikus levélben vagy interneten a Bank nem kér ügyfeleitől személyes-, illetve azonosító adatokat, valamint internet-bankoláshoz használt telefonszámot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy adategyeztetést kezdeményező üzenetet a bankok nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internetbanki rendszerükben. Számítógépes bűnözők folyamatosan újabb és újabb módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni. Ennek elkerülése érdekében, kérjük olvassa el a Magyar Bankszövetség közleményét! Internetes ügyletei még biztonságosabbá tételéhez Bankunk weboldalán további hasznos tanácsokat is talál.

Kis- és Középvállalati ügyfelek részére az Erste Business 24 (Telebank) szolgáltatás elérhetősége: +36 1 298-0223
Mikro ügyfeleink részére +36 1 298-0222

 
www.erstebank.hu | © Cardinal Kft. | Biztonság | Kézikönyv | NetBank Demo | Vállalati TeleBank: +36 1 298 0223