Bejelentkezés Vállalati NetBankba

Kedves Ügyfelünk!

A Vállalati NetBankot az átállásban érintett mikrovállalati ügyfeleink számára lekapcsoltuk. Ha George mikrovállalati felületére még nem léptél be, a jövőben is bármikor megteheted, de a Vállalati NetBankot már nem éred el. Az erstebank.hu/atallas oldalon a jövőben is mindig tudsz tájékozódni, hogy mit kell tenned George használatának elkezdéséhez. Ha bizonytalan vagy, keresd fel tanácsadó kollégánkat a fiókjainkban.
Az erstebank.hu/atallas oldalon a jövőben is mindig tudsz tájékozódni, hogy mit kell tenned George használatának elkezdéséhez. Ha bizonytalan vagy, keresd fel tanácsadó kollégánkat a fiókjainkban.

Köszönjük!

Üdvözlettel:
ERSTE

Az Erste Bank Hungary Zrt. felhívja interneten keresztül bankoló Ügyfelei figyelmét, hogy elektronikus levélben vagy interneten a Bank nem kér ügyfeleitől személyes-, illetve azonosító adatokat, valamint internet-bankoláshoz használt telefonszámot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy adategyeztetést kezdeményező üzenetet a bankok nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internetbanki rendszerükben. Számítógépes bűnözők folyamatosan újabb és újabb módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni. Ennek elkerülése érdekében, kérjük olvassa el a Magyar Bankszövetség közleményét! Internetes ügyletei még biztonságosabbá tételéhez Bankunk weboldalán további hasznos tanácsokat is talál.
 
www.erstebank.hu | © Cardinal Kft. | Biztonság | Kézikönyv | NetBank Demo