Bejelentkezés Vállalati NetBankba

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, melynek időpontja:

2017. május 26. (péntek) 22:00 – 2017. május 27. (szombat) 04:00.

Az Erste Vállalati NetBank, Electra és Vállalati MobilBank, valamint SMS szolgáltatásaink működése ez idő alatt szünetelhet és akadozhat. Kényelme érdekében javasoljuk, hogy pénzügyi tranzakcióit időzítse a korlátozás előtti vagy utáni napok valamelyikére.

A karbantartás idejére türelmét és megértését köszönjük!

További kérdés esetén hívja az Erste TeleBank-ot (06 1 298 0222), az ERSTEBUSINESS24-et (06 1 298 0223), lépjen velünk kapcsolatba weboldalunkon (www.erstebank.hu) keresztül vagy keresse fel személyesen bármelyik Erste bankfiókot.

 

Budapest, 2017.05.22.

Üdvözlettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

Az Erste Bank Hungary Zrt. felhívja interneten keresztül bankoló Ügyfelei figyelmét, hogy elektronikus levélben vagy interneten a Bank nem kér ügyfeleitől személyes-, illetve azonosító adatokat, valamint internet-bankoláshoz használt telefonszámot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy adategyeztetést kezdeményező üzenetet a bankok nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internetbanki rendszerükben. Számítógépes bűnözők folyamatosan újabb és újabb módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni. Ennek elkerülése érdekében, kérjük olvassa el a Magyar Bankszövetség közleményét! Internetes ügyletei még biztonságosabbá tételéhez Bankunk weboldalán további hasznos tanácsokat is talál.
NetBank azonosító:
Felhasználónév:
Bejelentkezési jelszó:
 
www.erstebank.hu | © Cardinal Kft. | Biztonság | Kézikönyv | NetBank Demo | Vállalati TeleBank: 06 40 222 223 (belföldről) / +36 1 298 0223 (külföldről)