Bejelentkezés Vállalati NetBankba

Tisztelt Ügyfelünk!

A hatályos pénzforgalmi előírások alapján 2018. január 15-től több változás lép életbe a vállalati Electra/NetBank/MobilBank rendszereinkben.

A Bankon kívüli deviza átutalás, Bankon belüli deviza átutalás, Import okmányos inkasszó fizetése funkcióinkban, EGT tagországon belüli tranzakció esetén, devizanemtől függetlenül, az „OUR” vagy „BEN” költségviselés választása esetén hibát fog jelezni a rögzítő felület, és csak az „SHA” költségviselés választása esetén engedi rögzíteni a megbízást.

Az Erste Electra rendszerünkben a fenti megbízástípusok importja esetén a program befogadja a csomagot, és az „Előkészített megbízások” menüpontban piros felkiáltójellel jelezni fogja a hibát.
Ameddig nem kerül javításra a csomagban a költségviselés „SHA”-ra, addig nem küldhető be.

Amennyiben a felhasználó nem a legfrissebb verziójú Electra programot használja, a fenti megbízástípusok esetén a nem „SHA” költségviselésű megbízásokat is befogadja a program, melyet beküldés után automatikusan átforgat „SHA” költségviselésre, és erről tájékoztatja a felhasználót.

Üdvözlettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

Az Erste Bank Hungary Zrt. felhívja interneten keresztül bankoló Ügyfelei figyelmét, hogy elektronikus levélben vagy interneten a Bank nem kér ügyfeleitől személyes-, illetve azonosító adatokat, valamint internet-bankoláshoz használt telefonszámot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy adategyeztetést kezdeményező üzenetet a bankok nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internetbanki rendszerükben. Számítógépes bűnözők folyamatosan újabb és újabb módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni. Ennek elkerülése érdekében, kérjük olvassa el a Magyar Bankszövetség közleményét! Internetes ügyletei még biztonságosabbá tételéhez Bankunk weboldalán további hasznos tanácsokat is talál.
Felhívjuk figyelmét, hogy az Erste Vállalati TeleBank, az ERSTEBUSINESS24 telefonszáma megváltozik. Az új, már élő elérhetőségünk: +36 1 298 0223. Kérjük, hogy mostantól ezt a számot tárcsázza, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk. Részletek a weboldalunkon.
NetBank azonosító:
Felhasználónév:
Bejelentkezési jelszó:
 
www.erstebank.hu | © Cardinal Kft. | Biztonság | Kézikönyv | NetBank Demo | Vállalati TeleBank: +36 1 298 0223