Bejelentkezés Vállalati NetBankba

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy rendszerfrissítés miatt az Erste vállalati bankolást segítő alkalmazásai (Electra, vállalati NetBank és MobilBank) akadozhatnak. A probléma elhárításán munkatársaink folyamatosan dolgoznak, megértését köszönjük.

2018. december 15-én a szombati munkarend következtében a csoportos átutalások és az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő. A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.
(Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.)


Tisztelettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.

Az Erste Bank Hungary Zrt. felhívja interneten keresztül bankoló Ügyfelei figyelmét, hogy elektronikus levélben vagy interneten a Bank nem kér ügyfeleitől személyes-, illetve azonosító adatokat, valamint internet-bankoláshoz használt telefonszámot. Tájékoztatjuk továbbá, hogy adategyeztetést kezdeményező üzenetet a bankok nem jelenítenek meg honlapjukon, vagy internetbanki rendszerükben. Számítógépes bűnözők folyamatosan újabb és újabb módszerrel próbálják meg a banki ügyfelek számláit jogosulatlanul használni. Ennek elkerülése érdekében, kérjük olvassa el a Magyar Bankszövetség közleményét! Internetes ügyletei még biztonságosabbá tételéhez Bankunk weboldalán további hasznos tanácsokat is talál.
 
www.erstebank.hu | © Cardinal Kft. | Biztonság | Kézikönyv | NetBank Demo