NetBank bejelentkezés

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, Erste Bank telefonos ügyfélszolgálatának elérhetősége megváltozik. A már mostantól élő telefonszám, melyen kapcsolatba léphet velünk akár belföldről, akár külföldről telefonál:

Lakossági TeleBank: +36 1 298 0222

Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2017. október 1-től a telefonos ügyfélszolgálatunk banki munkanapokon (hétfőtől péntekig) 07:00 és 21:00 között áll ügyfeleink rendelkezésére.

A fenti időszakon kívül, azaz banki munkanapokon 21:00 és 07:00 között, valamint hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül kizárólag sürgősségi műveletek (például bankkártya letiltása, NetBank, TeleBank letiltása), valamint általános banki termékinformációval kapcsolatos tájékoztatás érhető el.

A számváltozás oka, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) által kiadott, az azonosítógazdálkodással összefüggő egyes rendeletek módosításáról szóló 1/2016. (I. 15.)rendelet alapján fellépő kötelezettségünknek megfelelően a 2017. év folyamán – hasonlóan más szolgáltatókhoz – az Erste Bank kivezeti 40-es, egységesen helyi tarifával hívható „kék” telefonszámait.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2017. október 1-től az Erste Bank telefonos ügyfélszolgálata kizárólag a fenti telefonszámon és nyitva tartási időben érhető el! Kérjük, hogy ezt a számot tárcsázza, ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, illetve javasoljuk, hogy amennyiben készülékében elmentve tárolja elérhetőségeinket, mielőbb tegye meg a szükséges módosítást. Köszönjük.

Üdvözlettel:

ERSTE BANK HUNGARY ZRT.